De mens wordt ouder.

Samen met Vitanu zorgt u dat u daar ook langer van geniet..

Meer behoefte aan gezondheid en welzijn door een hogere levensverwachting

Gelukkig koppel De behoefte aan gezondheid en gezelligheid wordt steeds belangrijker. Inmiddels staan steeds meer mannen vitaal en ondernemend in het leven. Dit komt omdat zij steeds ouder worden maar zich daar wel prettig bij willen voelen. In 2035 is de gemiddelde verwachte levensverwachting van mannen 81,9 jaar en van vrouwen 84,5 jaar. De hogere levensverwachting betekent dat gezondheid en welzijn steeds belangrijker wordt voor de man. Hierbij kan de productlijn van VitaNu ondersteuning bieden.

Een productlijn speciaal voor de man

Grondtoffen van hoge kwaliteit Na de introductie van herencosmetica en gezondheidsmagazines speciaal voor de man, durft de man ook steeds meer aan zijn ontspanning, genot en goede gevoel toe te geven. Om hem in deze behoefte tegemoet te komen, heeft VitaNu speciaal voor hem een productlijn geïntroduceerd. Deze nieuwe productlijn bevat producten om de man fit, vitaal en tot op hoge leeftijd seksueel actief te houden.

De consument vraagt om natuurlijke producten

Grondtoffen van hoge kwaliteit In navolging van de trend dat mannen gezondheid en welzijn steeds belangrijker vinden, blijkt nu ook dat zij veel waarde hechten aan natuurlijke producten. Met natuurlijke producten kunnen zij gezonder en langer door het leven gaan. Goed nieuws voor de man is dat de producten van VitaNu uit natuurlijke ingredi├źnten bestaan. Niet alleen zijn deze producten zeer veilig en effectief maar levert het gebruik ook geen bijwerkingen op.

Verantwoorde zelfzorgproducten

Grondtoffen van hoge kwaliteit Mannen hechten steeds meer waarde aan gezondheid, vitaliteit en de kwaliteit van hun leven. Daarom biedt VitaNu hen hoogwaardige voedingssupplementen aan. Op deze site worden de producten aan u voorgesteld, zodat u de juiste keuze kunt maken voor het product, welke u het beste ondersteunt in uw specifieke behoefte.