De mens wordt ouder.

Samen met Vitanu zorgt u dat u daar ook langer van geniet..

Over VitaNu

Moderne mannen willen hun hele leven genieten van seksualiteit, ongeacht hun leeftijd. VitaNu springt in op deze behoefte en lanceert een nieuwe productlijn: 100% natuurlijke hoogwaardige voedingssupplementen speciaal voor mannen, die bijdragen aan een effectief en bevredigend seksleven. VitaNu gelooft in levenskwaliteit. De vier producten uit onze nieuwe lijn dragen daar beslist aan bij.

De moderne man vraagt naar natuurlijke zelfzorgproducten die bijdragen aan de vitaliteit, gezondheid en de kwaliteit van het leven. Juist om die reden produceert VitaNu de natuurlijke, hoogwaardige voedingssupplementen geheel in eigen beheer. Zij bieden de moderne vitale man ondersteuning bij zijn seksuele gezondheid. Een goede seksuele gezondheid draagt immers veel bij aan de kwaliteit van het leven.

Wij overtuigen u graag van de werking van deze nieuwe producten, en nodigen u uit om kennis te maken met onze producten. Op onze site vind u alle informatie over de ingrediënten en werking van de verschillende producten die u ondersteuning bieden, met als doel: optimaal genieten van het leven.

De producten van VitaNu zijn onderdeel van een speciale mannenlijn en elk gericht op het bieden van ondersteuning op diverse gebieden. Geen enkel ander merk voorziet in deze vraag. De producten van VitaNu zijn verkrijgbaar bij de drogist, gezondheidswinkel en via onze webshop.

Filosofie van VitaNu

Het bedrijf achter VitaNu bestaat al meer dan 10 jaar in Nederland en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de voedingssupplementenmarkt. Door vooruitstrevend te werk te gaan, vanuit de gedachte wat de consument echt belangrijk vind, zijn wij altijd op zoek naar de juiste hoogwaardige producten die lichamelijke en/of psychische ondersteuning kunnen bieden op basis van natuurlijke ingrediënten.

VitaNu werkt vanuit de gedachte dat een lang en gezond leven voor een groot deel in eigen hand kan worden gehouden, zonder dat hier chemische producten of chirurgische ingrepen aan te pas te komen.

Omdat het lichaam een complex biologisch systeem is, geloven wij van VitaNu dat de meest effectieve bestrijding van lichamelijke ongemakken het beste en zonder risico's werkt met 100% natuurlijke producten.

‘Leef bewust kies VitaNu’